Pazi, knjiga!

987 0

Ponedjeljak, 6.11. u Domu kulture

Događanja u sklopu tradicionalnog i vrlo uspješnog festivala knjige i književnosti naziva Pazi, knjiga! ove godine će se održati i u Novoj Gradiški! Suradnja Pučkog otvorenog učilišta M.A.Relković i udruge Knjiga u centru rezultirat će bogatim programom za velike i male.

U ponedjeljak u 10,00 sati naši najmlađi posjetitelji imat će priliku pogledati predstavu “Kako misli jure jednog malog Jure” u izvedbi Nikoline Manojlović Vračar, akademske slikarice i dječje spisateljice.

U 11, 30 za naše gimnazijalce (i sve zainteresirane posjetitelje) organizirali smo predavanje na temu Profesija umjetnik koje će održati poznata i nagrađivana spisateljica Ana Đokić i akademska slikarica Nikolina Manojlović Vračar.

Tom ćemo prigodom održati i otvorenje izložbe ilustracija naziva “Dvije Nine”. Svoje će ilustracije izložiti Nikolina Manojlović Vračar, akademska slikarica iz Zagreba i Nikolina Knežević, akademska slikarica iz Sarajeva.

Također ćemo ugostiti i izložbu ilustracija poznatog njemačkog ilustratora Quinta Buchholza.

U 17,00 sati održat će se promocija romana “Egipat u Donjem Vakufu” spisateljice Ane Đokić.

Uz promociju romana, pripremili smo i glazbenu poslasticu, naime, svojim će nas talentom počastiti i bračni par Paula i Đelo Jusić.

Ulaz na sva događanja u sklopu festivala “Pazi, knjiga!” je slobodan!

Veselimo se Vašem dolasku!

Related Post