Pijan izazvao prometnu nesreću, vrijeđao policajce i završio u pritvoru

2452 0

NOVA GRADIŠKA, 7. veljače 2018. – Danas u 00,50 sati u Novoj Gradiški u Ulici Alojzija Stepinca, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Provedenim očevidom policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što se 39-godišnji vozač, upravljajući osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,09 g/kg, nije kretao svojom prometnom trakom, već je s automobilom prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je prednjim dijelom svog osobnog automobila udario u prednji lijevi dio osobnog automobila kojim je upravljao 37-godišnji vozač.

Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, alkoholizirani vozač je doveden u policijsku postaju. Prilikom smještanja u posebnu prostoriju isti je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike. Protiv njega slijede odgovarajuće prekršajne prijave.

Related Post

HEP Hrvatski teniski kup

Autor - 19/09/2017 0
NOVA GRADIŠKA / OSIJEK – U organizaciji Hrvatskog teniskog saveza, uz pokroviteljstvo županije Osječko-Baranjske, Grada Osijeka, Gradske ustanove za upravljanje…

Biskupovo pismo obiteljima

Autor - 30/12/2017 0
POŽEGA – I ove godine o Božiću požeški biskup Antun Škvorčević uputio je Pismo obiteljima, tiskano u listiću „Mir kući…