PIJANI BICIKLISTI I VOZAČI AUTOMOBILA

994 0

NOVA GRADIŠKA, 24. rujna 2010. – U Cagama, Starom Petrovom Selui Benkovcu jučer su pijani muškarci izazivali prometne nezgode vozili automobil i svađali se. U Cagama je lakše ozlijeđen 52-godišnjak koji je upravljao biciklom s 2,57 promila alkohola. U trenutku dok ga je pretjecao teretni automobil marke „Man“ s priključnim vozilom marke „Kogel“ skrenuo je desno na zemljanu površinu, a potom naglo na lijevu stranu vrativši se na kolnik i tom prilikom prednjim kotačem bicikla udario u zadnji bočni dio priključnog vozila, nakon čega zajedno s biciklom pao na zemlju. Liječnička pomoć pružena mu je u Općoj bolnici u Novoj Gradiški, gdje je i zadržan na daljnjem liječenju.

 

Policijski službenici su oko 23,20 sati u Starom Petrovom Selu prilikom nadzora prometa zatekli 46-godišnjaka, koji je s 2,10 promila alkohola u organizmu upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, novogradiških registarskih oznaka.

  

Jučer u 17,45 sat ispred jedne trgovine u Benkovacu, 51-godišnjak s 3,25 promila alkohola i 56-godišnjak s 2,64 promila alkohola u organizmu narušavali su javni red i mir. Policija ih je zatekla kako se glasno svađaju govoreći jedan drugom razne pogrdne riječi. Zbog alkoholiziranosti oba muškarca su smještena u posebne prostorije policije radi otriježnjenja, a protiv njih slijede optužni prijedlozi Prekršajnom sudu Nova Gradiška zbog narušavanja javnog reda i mira. Kaznene prijave zaradili su i ostali pijanci.  

Related Post

PROMETNA NESREĆA

Autor - 21/11/2014 0
SLAVONSKI BROD, 21. studeni 2014. – Danas u jutro oko 1,30 sati na južnoj kolničkoj traci autoceste Bregana – Lipovac…