PIJANI TRAKTORIST! – Sa 3,57 promila i bez vozačke dozvole upravljao neregistriranim traktorom i izazvao prometnu nesreću

589 0

OKUČANI – Dana 5. veljače, U 14.55 sati, u naselju Benkovac (Općina Okučani), dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, koju je prouzrokovao 38-godišnjak pod utjecajem alkohola.

Policijski službenici su utvrdili da je 38-godišnjak (s 3,57 promila alkohola u organizmu), kojemu je istekla važnost vozačke dozvole, upravljao neregistriranim traktorom, te se kretao sa istočne putne bankine u namjeri polukružnog okretanja.

Radi izbjegavanja udara u traktor, 30-godišnjakinja je upravljajući osobnim automobilom skrenula na zapadnu prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, a potom na autobusno stajalište, gdje je došlo do udara traktora u osobni automobil.

Nije bilo ozlijeđenih osoba.

Alkoholizirani traktorista je zadržan u policiji na otriježnjenju, te protiv njega slijede prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

Related Post

NEDOZVOLJENO POSLOVANJE

Autor - 08/07/2016 0
OKUČANI, 8. srpnja 2016. – Dovršenim prekršajnim istraživanjem nad 61-godišnjakom, policijski službenici Policijske postaje Okučani utvrdili su prekršaj nedozvoljenog posjedovanja,…