PJEVA THOMPSON: Spektakl u povodu Dana Općine Cernik

2306 0

CERNIK – Cerničani i stanovnici Općine Cernik ove godine obilježavaju dvije hvalevrijedne obljetnice. Središnja događanja bit će 30. svibnja kada se obilježava Dan općine. Tim povodom pripremaju brojna događanja koja će sigurno u Cernik privući brojne posjetitelje.

-30. svibnja 2018. (srijeda) dobrodošli ste u Cernik. Povodom Dana općine Cernik veliki koncert Marka Perkovića Thompsona na stadionu HNK “Mladost” u 21 sat. Prilika je izvanredna, doživite jedinstveni trenutak u našoj bogatoj povijesti. Ponosno postojimo čak 750 godina. Imamo i više nego dovoljno razloga za slavlje. Zato Vas otvoreno pozivamo. Proslavit ćemo svečano 25 godina postojanja općine Cernik. Sve naše organizacije i udruge otvorit će svoja vrata, cijeli dan smo dobri domaćini. U Kulmerovom dvorcu u Cerniku prikazat ćemo stare zanate. Bogato ćemo Vas ugostiti na “Cerničkoj ćuptetijadi” u organizaciji Udruge vinogradara i voćara Cernik s početkom u 17 sati. Bit će to spektakl za pamćenje. Afterparty do jutra uz gastronomiju i tamburaše u Kulmerovom dvorcu. Dobro nam došli u Cernik! – navodi se u pozivu.
Ulaznice za koncert Marka Perkovića Thompsona u pretprodaji 70 kn, a na dan koncerta 80 kn, možete kupiti na prodajnim mjestima:

Pizzeria “Barun” Cernik
Caffe bar “Enigma” Nova Gradiška
Kavana “Exit” Nova Gradiška
Caffe bar “Antonija” Okučani
Caffe bar “ITD” Rešetari
Caffe bar – noćni klub “ALIBI” Staro Petrovo Selo

 

Related Post

Božićni koncert

Autor - 09/01/2012 0
CERNIK/STRMAC – Prvi božićni koncert u bolnice „Sveti Rafael”, koji je 6. siječnja 2012. godine održalo HPD „Tomislav“ iz Cernika,…