PLATITE KAD MOŽETE: Stigle uplatnice za komunalnu i vodoprivrednu naknadu

3295 0

NOVA GRADIŠKA – Prošli tjedan su Novogradiščani dobili uplatnice za naknadu za uređenje voda i komunalnu naknadu za ovu godinu. Na kućne adrese stigla je i obavijest gradonačelnika koji ih obavještava da su naknade iskazane u jednom iznosu, a da se iznos zaduženja nije mijenjao i da je jednak iznosima iz prethodnih godina. Obrazložio je zašto su uplatnice došle tek sada.

-Grad Nova Gradiška u suradnji s Hrvatskim vodama preuzeo je naplatu naknade za uređenje voda koja će ubuduće biti iskazana na jedinstvenoj uplatnici. Navedeni poslovi zahtijevali su usklađenje programa i baze podataka Hrvatskih voda i Grada Nova Gradiška, te je stoga došlo do kašnjenja sa dostavom rješenja i uplatnica.

Svjesni da se sa dostavom uplatnica kasnio, odnosno činjenicom da su obveze trebale biti plaćene za što vi niste krivi, molimo za razumijevanje. Obavještavamo vas da obvezu možete namiriti sukladno vašim financijskim mogućnostima i u obrocima vodeći računa da se ukupne obveze moraju platiti do kraja tekuće godine. Grad neće na zakašnjenja plaćanja obračunavati kamate niti poduzimati bilo kakve mjere prisilne naplate.

Da bi vam se pomoglo i smanjilo troškove Grad nova Gradiška je u prostorijama tvrtke „Slavča“ u Gajevoj ulici 56 uredio gradsku blagajnu gdje možete svoje obveze plaćati bez naknade i dodatnih troškova – navodi u obavijesti gradonačelnik Vinko Grgić.

Related Post

Autor - 24/12/2019 0
Božićna čestitka Brodsko-posavske županije