Pobjeda Mladosti u Cerniku

572 0

4. kolovoz 2011. – Danas je u Cerniku odigrana uzvratna

prijateljska utakmica između domaće Mladosti i novogradiške Sloge. Ponovno su pobijedili Cerničani, ovaj put uvjerljivije s 3:0 (1:0). U prvom poluvremenu bila je to uglavnom izjednačena igra, sa više prilika Mladosti, ali su i Novogradiščani imali svoje šanse. Međutim, Miljenko Kumić je ponovno bio uspješni strijelac u 18. minuti, pa je Mladost tako i dobila taj dio igre s 1:0. U nastavku Mladost preuzima terensku i igračku inicijativu, stvara više izglednih prilika i dvije realizira. Najprije je Lukšić u 51. minuti povisio na 2:0, a 7 minuta kasnije mladi debitant Vrabac je postigao končani rezultat od 3:0. Nakon 60 minuta igre trener Mladosti Dinko Terzić ubacuje sve pričuve, koje su poput prethodnika držali dobar tempo igre i imali terensku inicijativu. Mogao je po prilikama rezultat biti i veći da na golu Sloge nije izvrsno branio vratar Plavac. I trener Šalinski je isprobao svoje prićuve. Sve u svemu, jedan uspješan susjedski pripremni i ogledni susret, koji je dobro došao obim momčadima. Cerničani mijenjaju idući susret kojeg su trebali igrati sa Hajdukom iz Pakraca u subotu, jer moraju u nedjelju igrati kup utakmicu u Dragovcima. No, ipak će u srijedu (18 sati) odigrati utakmicu sa Slobodnicom u sklopu 11 zacrtanih pripremnih susreta. Kako je poznato na startu prvenstva Mladost prva dva kola gostuje kod novaka u Antinu, a zatim kod starog rivala u Otoku.

 

Danas su momčadi igrale u sastavima – MLADOST: Ugrešić, Jurčević, Kalić, Dubravac, M. Vlaović, Lukšić, Akmačić, Mulac, Boban, Martinović, Kumić, još su igrali: Lucić, Vrabac, Videc, I. Vlaović, Janković, Jelančić, Burazović, Terzić, Gubić, Vidović, uz trenera Dinka Terzića. Novogradiška

 

Sloga nastupila je u sastavu: Plavac, Bokan, Đurić, Ugarković, Čavalić, Dokuzović, Vlaović, Radošić, Menegoni, Sabolić, Petrović, još su igrali: Belogrević, Curić, Janković, Bodrožić, Čulina, Kolić, Maglov, Borovac, Furković, Trener Boris Šalinski.

 

Utakmicu je sudio Robert Vukšić iz Cernika.

 

Related Post