Pobjeda Sloge protiv Libertasa

857 0

15. ožujak 2012. – Nogometaši Sloge pripremajući se za

subotnju prvenstvenu utakmicu sa Svačić Bagijem odigrali su prijateljski susret sa Libertasom iz Novske. Nakon zanimljive i golovima obilate utakmice Sloga je pobijedila s 4:3. Rezultat se kretao naizmjenično, osobito u drugom poluvremenu. Povela je Sloga pogotkom Vlaovića već u 11. minuti, što je bio i rezultat prvog poluvremena. U nastavku prava golijada. Gosti su izjednačili u 55. minuti na 1:1, a Ruškan je desetak minuta kasnije povisio na 2:1 iz kaznenog udarca. Na 3:1 postavlja Bakunić u 72. minuti, a 6 minuta kasnije Libertas smanjuje na 3:2. Do kraja utakmice postignuta su još dva gola. Najprije je I. Bakunić svojim drugim golom u 82. minuti povisio na 4:2, a Novljani su u 98. minuti postavili konačnih 4:3 za Slogu.

 

Trener Bakunić o utakmici kaže:

„Bila je to vrlo dobra prijateljska utakmica sa odličnom momčadi iz Novske koju vodi naš trener Tomislav Vlaović. Bilo je mnoštvo lijepih akcija i golova sa obje strane. U izjednačenoj igri mi smo bili za nijansu sretniji i spretniji, te zasluženo pobijedili. Utakmica je poslužila kao provjera pred vrlo važnu utakmicu koja nas očekuje u subotu protiv odlične momčadi iz Starog Slatnika. Vidjeli smo dosta lijepih akcija, ali i stvari koje nisu bile dobre i na kojima u idućem periodu moramo puno raditi kako bi ih ispravili. Još se dosta luta u rasporedu, te se teško prihvaća odgovornost i obveza u igri na koju stalno inzistiram. Uvjeren sam da smo na dobrom putu. Za sve treba vremena jer je to dugotrajan proces koji zahtjeva puno rada i odricanja. Dobro radimo te očekujem od mojih igrača da u subotu pokažu sav svoj talent i da odigraju dobru utakmicu, te nastavimo niz dobrih rezultata.Oslabljeni smo neigranjem strijelca 2 gola u Slav. Brodu Radošića (crveni karton), Ugarkovića (2 žuta), ali to je prilika mladim igračima koji dobiju priliku da je iskoriste i nametnu se, ističe trener Sloge Žaljko Bakunić.

 

Sloga je igrala su sastavu: Plavac, Denac, Đaković, Ruškan, Čavalić, Radošić, Menegoni, Bokan, Dokuzović, Vlaović, Maglov, još su igrali:Marković, Vlainić, Janković, Bakunić, Mutnjaković, Kolić.

Related Post