„POKAŽI SVOJ TALENT“

1484 0

OKUČANI, 15. listopada 2013. – Prošlog vikenda je u prostorijama Doma „Dragi bližnji“ u Okučanima, koji su izgradile časne sestre Klanjateljice Krvi Kristove, održano natjecanje pod nazivom „Pokaži svoj talent“.

Pokrovitelj natjecanja bio je Dom dragi bližnji koji je otvorio svoja vrata i „talentiranima“.

 

U natjecanju su sudjelovali izvođači različite dobi iz Okučana, Gornjih Bogićevaca, Dragalića i Slavonskog Broda. Bilo je raznih točki, od glumaca do pjevača. Program su vodile Irena Debeljak i Marija Prachar. Svaku točku pomno je pratio žiri u kojem su bili: prof.glazbe Brankica Korać, nastavnica kemije i dobra plesačica Ksenija Bokulić i svestrani vjeroučitelj organizator raznih akcija u općini Okučani Šimun Klarić. Tu je bila i publika koju su sačinjavali djelatnici i korisnici Doma, rodbina i prijatelji natjecatelja. Na natjecanju je izvedeno 13 točaka u kojima je sudjelovalo 27 izvođača. Između svake točke puštala se razna glazba, kako domaća tako i strana, starija i novija kako bi se gledatelji mogli opustiti uz pjesmu i ples.

 

Nakon izvedbe svih točaka, žiri je proglasio pobjednika. Proglašenje pobjednika, svi natjecatelji su dočekali na pozornici. Pobjednik natjecanja „Pokaži svoj talent“ su učenici iz Osnovne škole „Dragalić“ koji su izveli točku „Saga o Sulejmanu“. Kao nagradu dobili su prigodnu sliku, buket cvijeća i druge prigodne darove. Svi ostali natjecatelji dobili su zahvalnicu za sudjelovanje i po čokoladu. Prisutni su otišli svojim kućama sa osmjehom na licima i zadovoljstvo u srcima.

Related Post