POLICIJA TRAŽI POMOĆ GRAĐANA

1384 0

SLAVONSKI BROD, 22. siječanj 2014. – Jučer oko 19,30 sati u Slavonskom Brodu na raskrižju ulica Petra Svačića i Vukovarske došlo je do prometne nesreće (nalet osobnog automobila na pješaka)

u kojoj je ozlijeđena 17-godišnja pješakinja dok je vozač osobnog automobila koji je vozilom udario pješakinju pobjegao s mjesta nesreće. Vozač osobnog automobila za sada nepoznate marke i registracija kretao se Vukovarskom ulicom od juga u smjeru sjevera odnosno raskrižja s ulicom Petra Svačića. Na zapadnom djelu raskrižja kolnik ulice Petra Svačića preko pješačkog prijelaza na kojem je za pješake bilo zeleno svjetlo započela je prelaziti 17-godišnjakinja krećući se od juga u smjeru sjevera.

Nepoznati vozač i vozilo dolaskom u raskrižje na znak zelenog svjetla započeo je skretanje u lijevo odnosno na kolnik Petra Svačića u smjeru zapada i tom prilikom nije se kretao smanjenom brzinom da bi mogao propustiti pješaka na pješačkom prijelazu i po potrebi zaustaviti vozilo uslijed čega je došlo do udara osobnog automobila u pješakinju koja je pala na kolnik. Zbog zadobivenih ozljeda, koje još nisu okvalificirane liječnička pomoć pružena joj je u bolnici u Slavonskom Brodu dok je vozač s osobnim automobilom napustio mjesto prometne nesreće prije dolaska policije, a da nije ostavio oštećenoj svoje osobne podatke, niti joj pružio pomoć.

 

Policija poziva građane da ukoliko imaju bilo kakvih saznanja o vozaču i vozilu ove prometne nesreće o tome obavijeste policiju na broj telefona 192 ili 035 211-500.

Related Post

UTVRĐUJE SE IDENTITET

Autor - 28/05/2015 0
SLAVONSKI BROD, 28. svibanj 2015. – Jučer, oko 13,30 minuta, u Slavonskom Brodu, u Splavarskoj ulici, u rijeci Savi pronađeno…