POLICIJA NA SIGURNOSNOM ZADATKU

650 0

SLAVONSKI BROD, 27. siječanj 2015. – Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom s područja općine Donji Andrijevci zbog sumnje u kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje,

izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

 

Muškarac je u nedjelju na području općine Donji Andrijevci po policijskim službenicima zatečen kako u alkoholiziranom stanju ulicom hoda s Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom s područja općine Donji Andrijevci zbog sumnje u kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

 

Muškarac je u nedjelju na području općine Donji Andrijevci po policijskim službenicima zatečen kako u alkoholiziranom stanju ulicom hoda s automatskom puškom preko ramena.

 

Od muškarca je policija tom prilikom oduzela automatsku pušku, spremnik sa 50 komada streljiva te ga uhitila radi daljnjeg kriminalističkog istraživanja.

 

Jučer je temeljem naloga suda policija obavila pretragu doma i prostora koje koristi osumnjičeni i tom prilikom pronašla i od njega oduzela nekoliko stotina streljiva raznog kalibra, tri komada okvira za automatsku pušku i jedan vojnički nož.

 

Policijski službenici će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Related Post

POLICIJSKI VIKEND

Autor - 29/12/2014 0
Tijekom vikenda na području iz nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, evidentirano je 13 kaznenih djela, od kojih su najbrojnija (11)…