POLICIJSKA 24 SATA – Potukli se u Jarugama, Okučanima i Starom Petrovom Selu

998 0

 

SAŽETAK – Jučer je na području policijske uprave evidentirano

14 kaznenih djela, od kojih je najviše (11) kaznenih djela protiv imovine, dva (2) protiv života i tijela i jedno (1) kazneno djelo iz kriminaliteta zlouporabe opojnih droga. U području prometa dogodila se jedna (1) prometna nesreća s materijalnom štetom. Zabilježena su tri (3) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i jedan (1) prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Policija je sukladno zakonskim odredbama u četiri (4) slučaja na graničnim prijelazima odbila ulazak, a u jednom (1) slučaju izlaz iz Republike Hrvatske.

 

 

UKRAO NOVAC I CIGARETE – Dana 25./26. lipnja u Slavonskom Brodu, Horvatova ulica, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu i iz unutrašnjosti otuđio novac, cigarete i razne prehrambene proizvode, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna. Policija traga za počiniteljem.

 

ŠETALA GRADOM S MARIHUANOM – Policijski službenici su jučer, oko 12,30 sati u Slavonskom Brodu, prilikom nadzora u Pilarevoj ulici kod 44-godišnjakinje iz Slavonskog Broda pronašli i oduzeli 1,7 grama marihuane. U suradnji sa državnim odvjetništvom policija protiv nje podnosi kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo zlouporaba opojnih droga.


POKRAO UGOSTITELJSKI OBJEKT – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod su dovršili kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje u kazneno djelo krađe. Utvrdili su da je on 18. lipnja iz unutrašnjosti ugostiteljskog objekta u Slavonskom Brodu, Šetalište braće Radić, otuđio novac, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna. Policija protiv 28-godišnjaka podnosi posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

JARUGE – Jučer, oko 13.30 sati, na makadamskoj cesti kod Jaruga, zbog neriješenih međuljudskih odnosa od ranije, verbalno i fizički su se sukobila dvojica muškaraca (46-godišnjak i 49-godišnjak). Ozlijeđenom 49-godišnjaku je ukazana liječnička pomoć, a ozljede za sada nisu okvalificirane. Policija protiv obojice dostavlja optužne prijedloge Prekršajnom sudu.


OKUČANI – Oko 19 sati, sinoć u Okučanima, na ulici Stjepana Radića, 22-godišnjak je zbog narušenih međuljudskih odnosa fizički napao 20-godišnjaka, udarivši ga metalnom šipkom. Policija je uputila 20-godišnjaka liječniku, no odbio je liječničku pomoć, a vidljivih ozljeda nije imao. Policijski službenici protiv 22-godišnjaka podnose optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški.

 

STARO PETROVO SELO – Sinoć, oko 21 sati na području općine Staro Petrovo Selo, javni red i mir su narušavali 44-godišnjak i 45-godišnjak. Oni su se posvađali i potukli na ulici, izudaravši se međusobno rukama i nogama po tijelu. Nije bilo težeg ozljeđivanja. Policija protiv obojice podnosi optužne prijedloge Prekršajnom sudu.

Related Post