POLICIJSKI VIKEND

648 0

STARA GRADIŠKA, 17. studeni 2014. – Policijski službenici Postaje granične policije Stara Gradiška, u petak, dana 14. studenoga, oko 21.20 sati, u Novom Varošu, tijekom pojačanog graničnog nadzora, zaustavili su osobni automobil,

švicarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 37-godišnjakinja. U suradnji sa carinskim službenicima, izvršen je pregled vozila u kojem je pronađeno oko 400 komada raznih odjevnih predmeta, a koje je carina oduzela, uručivši 37-godišnjakinji prekršajni nalog sukladno odredbama Zakona o provedbi carinskih propisa europske unije.

 

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakinjom, potvrdivši sumnju u kazneno djelo krađe i računalne prijevare. Dakle, potvrđena je sumnja, da je 53-godišnjakinja, dana 23. listopada, u Slavonskom Brodu, u poslijepodnevnim satima, iskoristila nepažnju 30-godišnjaka, otuđivši iz njegovog stana novčanik sa dokumentima, bankovnim karticama i pripadajućim PIN-om, te je potom u nekoliko navrata podigla novac, oštetivši vlasnika za nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici su 53-godišnjakinju kazneno prijavili Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom BroduTijekom vikenda, na području iz nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, evidentirano je 25 kaznenih djela, od kojih su najbrojnija (18) imovinska kaznena djela. U području prometa, dogodilo se 11 prometnih nesreća, od kojih tri (3) prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, u kojima su četiri osobe lakše ozlijeđene, te osam (8) prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježena su četiri (4) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

Tijekom vikenda, na području iz nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, evidentirano je 25 kaznenih djela, od kojih su najbrojnija (18) imovinska kaznena djela. U području prometa, dogodilo se 11 prometnih nesreća, od kojih tri (3) prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, u kojima su četiri osobe lakše ozlijeđene, te osam (8) prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježena su četiri (4) prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Related Post

IZAZIVALI GA PRED KUĆOM

Autor - 27/12/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 26. prosinca 2014. – Dana 25. prosinca, oko 22 sata, na novogradiškom području, 32-godišnjak i 36-godišnjak su osobnim…