POLICIJSKO IZVJEŠĆE O JUČERAŠNJOJ PROMETNOJ NESREĆI

800 0

-Nakon obavljenog očevida na mjestu prometne nesreće, koja se jučer dogodila oko 12,45 sati u Novoj Gradiški na državnoj cesti D313 utvrđeno je da je do nesreće došlo nakon što je 39-godišnji vozač osobnog automobila Audi,

NG registracija prešao s vozilom (u kojem su se nalazili još tri muške osobe) na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera. U tom trenutku iz suprotnog smjera sjevernom prometnom trakom od istoka prema zapadu kretao se osobni automobil Peugeot 308, NG registracija kojim je upravljala 54-godišnjakinja iz Nove Gradiške, koja je pokušala izbjeći direktan sudar vozila, skretanjem u lijevo, ali je u tom trenutku i vozač Audia pokušao vratiti vozilo na svoju prometnu traku kretnjom u desno pri čemu je došlo do direktnog sudara ova dva vozila.

 

Na mjesto događaja izašla je hitna medicinska pomoć i pet pripadnika Javne vatrogasne postrojbe iz Nove Gradiške, koji su iz vozila izvukli osobe. Tom prilikom liječnica hitne pomoći konstatirala je smrt 39-godišnjeg vozača i 40-godišnjeg suvozača (s područja Nove Gradiške) osobnog automobila Audi, dok su dvije muške osobe također iz osobnog automobila Audi, u dobi od 16 i 42 godine, zajedno s 54-godišnjom vozačicom osobnog automobila Peugeot vozilom hitne pomoći prevezeni u bolnicu u Novoj Gradiški gdje su im ozljede okvalificirane kao teške tjelesne ozlijede, te su zadržani na liječenju.

 

Za vrijeme obavljanja očevida od 12,50 do 16 sati promet ovom dionicom ceste bio je zatvoren, a policijski službenici su preusmjeravali promet obilaznim cestama. Očevid ove prometne nesreće obavila je zamjenica Županijskog državnog odvjetnika iz Slavonskog Broda uz asistenciju policijskih službenika – priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Related Post

Cerničke trgovine na meti lopova

Autor - 20/03/2017 0
CERNIK  – Dana 18. ožujka, oko 4,55 minuta, postupajući po dojavi građana policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška zatekli dvije…