Politikama HSS-a, s Krešom Beljakom prema pravednijem društvu

588 0

SLAVONSKI BROD – Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke Brodsko-posavske županije održala je redovnu sjednicu Odbora na kojoj se raspravljalo o aktualnim političkim temama i politikama HSS-a, nakon rasprave doneseni su zaključci:

Daje se podrška vodstvu Stranke za nastavak politika iz programa Nova Republika koje će dati priliku mladima te vrati vjeru i razloge za ostanak u Hrvatskoj kroz zalaganje HSS-a za očuvanje hrvatskih izvora pitke vode i poljoprivrednog zemljišta u Hrvatskom vlasništvu.

Županijska organizacija HSS-a podržava socijalno gospodarstvo koje će radnicima i umirovljenicima osigurati život dostojan čovjeka vlastitim radom i vratiti dostojanstvo kao i HSS-ove gospodarske i poljoprivredne politike koje će oživjeti Slavoniju.

Podržavamo supsidijarne socijalne politike HSS-a kojima će svi građani imati teritorijalno i financijski dostupnu zdravstvenu skrb i obrazovni sustav.

To su politike koje HSS vraćaju radićevštini, Županijska organizacija HSS-a podržava i zagovara jedinstvo HSS-a pod vodstvom predsjednika Kreše Beljaka na putu prema pravednijem društvu kojemu Hrvatska mora težiti, zaključeno je jednoglasno na sjednici Odbora u Slavonskom Brodu.

Related Post

OBILJEŽEN DAN SIBINJSKIH ŽRTAVA

Autor - 20/02/2017 0
U Osnovnoj školi „Ivan Mažuranić“ u Sibinju, dana 17. veljače, održana je manifestacija povodom obilježavanja Sibinjskih žrtava pod nazivom „Vukovar…

FORUM ŽENA SDP-a BPŽ

Autor - 25/11/2014 0
SLAVONSKI BROD, 25. studenoga 2014. – Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježavamo svake godine 25. studenoga. Taj je…

BRANITELJI TRAŽE POSAO

Autor - 21/04/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 18. travanj 2015. – U Brodsko–posavskoj županiji na evidenciji Zavoda za zapošljavanje u ožujku su 1453 hrvatska branitelja…