POSLUŠAJTE: Dox, mlada, atraktivna i glazbeno nadarena Porečanka predstavlja vam se pjesmom – LUD

555 0

Mlada, atraktivna i glazbeno nadarena Porečanka Dorotea Živolić, umjetničkog imena DOX predstavlja vam se pjesmom LUD.
Ima 22 godine, a glazbom se bavi skoro cijeli život, dakle od 8. godine. Završila je osnovu i srednju glazbenu školu, smjer harmonika i solo pjevanje, a usporedno i turističku školu – HTT. Uz glazbu jedno vrijeme se bavila i modelingom uz agenticu Vanju Rupenu s kojom sam ostala u odličnim odnosima.
-Tekst moje prve pjesme sam napisala doslovno u 5 minuta, a dio su dodali MC Stojan i Dragan Arsenijević (Napoleon music) s kojima sam u suradnji i napravila svoju prvu pjesmu. Pjesma govori o današnjem ljubavnom trendu, gdje nitko ne želi biti u vezi a opet se u većini slučajeva ponašaju kao da jesu u vezi. Danas je jako teško pronaći lojalnu i vjernu osobu s kojom bi dijelili život.
Spot su snimili LumiereProduction iz Rijeke. Dečki koji su snimali spot su vrlo profesionalni, kreativni i bilo je stvarno zabavno raditi s njima, a spot je, po mišljenju većine koja ga je pogledala, ispao genijalan. I ja osobno sam jako zadovoljna sa finalnim rezultatom. Spot je rađen na temu filma “Mr. And Mrs. Smith” pošto mi je to jedan od omiljenih filmova. U spotu se u glavnoj ulozi pojavljuje i fitness trener Silvio Krstanović koji mi je ujedno i odličan prijatelj – kaže Dox.

Link na youtube video: https://www.youtube.com/watch?v=bNkd0awROKU

Link na instagram: https://www.instagram.com/dox__official/

Related Post