POTPISAN UGOVOR O SUFINANCIRANJU PUMA- e

1802 0

SLAVONSKI BROD – U Vijećnici županijske uprave potpisan je Ugovor o sufinanciranju Programa usavršavanja managera u Brodsko-posavskoj županiji za 2014. godinu.

Svečanosti potpisivanja Ugovora prisustvovali su u ime Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) Dušanka Miščević i Ivan Sarić iz Područnog ureda Osijek, Dragan Jelić ispred PU HUP-a Slavonski Brod, Ankica i Tomislav Vidaković iz Auto-kuće Vidaković te ispred Županije župan Danijel Marušić, zamjenik župana Davor Vlaović te pročelnici UO za gospodarstvo Stjepan Bošnjaković i UO za razvoj i EU integracije Marijan Štefanac.

 

Programom PUMA provodi se edukacija i stručno usavršavanje poduzetnika i nadarenih studenata Veleučilišta u Slavonskom Brodu i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku s područja Brodsko-posavske županije. Za istaknuti je kako je kroz ovaj Program od 2006. godine prošlo ukupno 940 polaznika, što odražava velik interes i odaziv poduzetnika. Ovaj Program je dio Programa razvoja malog i srednjeg poduzetništva BPŽ. Provodi se već punih 8 godina putem UO za gospodarstvo kroz suradnju sa HUP-om na način da se održavaju mjesečni seminari i savjetovanja s eminentnim predavačima i temama iz područja poduzetništva i managementa u poduzetništvu.

Related Post