POU M. A. R. NOVA GRADIŠKA POZIVA VAS NA KAZALIŠNU PREDSTAVU SARMICA

2964 0

DOM  KULTURE, PONEDJELJAK, 20. VELJAČE  2017. U 20,00 SATI

O sadržaju predstave:

Postariji gospodin, arhitkt,  Saša (Duško Valentić) oženio se mladom studenticom Vesnom. U početku je sve bilo lijepo, ali nevolje su krenule kada je Vesni postalo dosadno pa je odlučila zabavu potražiti u klubovima i kafićima gdje se susreće sa svojim društvom. Ljubomorni je  Saša odlučio pratiti Vesnu  kako bi saznao s kim se druži,  gdje zalazi i što radi. Pratio ju je  danima, a nakon jednog takvog praćenja pobijedila ga je prehlada  jer je cijeli dan stajao na kiši bez kišobrana, špijunirajući Vesnu.

U nevolji mu pomaže bivša žena Kristina  (Ksenija Pajić) koja mu pripravlja kamilicu za inhaliranje i uređuje kuću. Kristini je Saša još uvijek drag, pomalo ga žali zbog nevolje u kojoj se našao i stalno Sašu ispituje što se događa izmedu njega i Vesnice.

Što se događa s Vesnom i Sašom prati i susjed  Pero Pavlović-Puška (Mladen Čutura) , umirovljeni policajac, stručnjak za praćenje.

On već dulje vrijeme špijunira susjeda Sašu, a nakon praćenja mu odluči ponuditi svoje profesionalne usluge. On će umjesto Saše profesionalno pratiti Vesnu i sve će mu svako jutro referirati: gdje je bila, s kim je bila, što je radila i kako se ponašala.

Tu počinje urnebesna komedija sa sretnim završetkom!

Related Post