Predsjednica Gradskog vijeća Dr. Ljepša Rakas-Vujčić dobila čestitke gradskih vijećnika

2059 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 13. ožujka 2021. – Posljednja sjednica Gradskog vijeća održana u domu kulture zbog epidemioloških mjera vjerojatno je i posljednja sjednica gradske predstavničke vlasti u ovom mandatu. Gotovo svi govornici koji su sudjelovali u aktualnom satu nisu propustili priliku zahvaliti se predsjednici Gradskog vijeća dr. Ljepši Rakas-Vujčić (SDP), na kako su isticali dobrom i korektnom vođenju sjednica i kako je naglasila prof. Ljiljana Ptačnik (HDZ), nije se ustručavala iskazati svoje stavove i neslaganja.

Dr. Ljepša Rakas-Vujčić se na kraju aktualnog sata zahvalila i obratila gradskim vijećnicima.

– Izuzetna mi je bila čast što sam bila na čelu najvišeg predstavničkog tijela građana grada Nova Gradiška. Rad nije bio ni jednostavan ni lagan, ali ako mislite za dobrobit svog grada i građana onda ništa nije teško. Želim se zahvaliti izvršnoj vlasti, bivšem gradonačelniku, zamjenicima gradonačelnika na suradnji koja nije uvijek bila idealna, ali javno kažem da su svaki moj prijedlog i primjedba bili dobronamjerni. Zahvaljujem se mojim kolegicama i kolegama iz oporbe što su ponekad imali snage podržati moja mišljenja, bez obzira što smo iz različitih političkih opcija. Zahvaljujem se kolegicama i kolegama iz našeg Kluba vijećnika (SDP). Odlučili smo ovu sjednicu privesti kraju zajedno, iako već „ptice na grani” u ovom gradu znaju da mi više nismo zajedno.

Život ide dalje, svim vijećnicama i vijećnicima, onima koji će se kandidirati za izvršnu vlast, djelatnicima gradske uprave i službi želim sve najbolje. Građani su ti koji će odlučiti tko će ih predstavljati u sljedeće četiri godine. Što se tiče mene osobno, mogu reći da ja sigurno ostajem vaša sugrađanka i vaša liječnica – kazala je predsjednica Gradskog vijeća Ljepša Rakas Vujčić.

Related Post