Preko granice pokušao prevesti 920 kutija cigareta

511 0

Policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Brod su posumnjali da bi se u teretnom vozilu mogla nalaziti krijumčarena roba, te su u zajedničkoj suradnji sa službenicima carine detaljno pregledali teretno vozilo

Foto: Ilustracija PUBP

SLAVONSKI BROD, 15. prosinca 2020. – Na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku, dana 14. prosinca, u 8 sati, između ostalih, kontroliran je teretni automobil sa priključnim vozilom (RH nacionalnih i registracijskih oznaka), te 41-godišnji vozač (državljanin Republike Hrvatske).

Policijski službenici Postaje granične policije Slavonski Brod su posumnjali da bi se u teretnom vozilu mogla nalaziti krijumčarena roba, te su u zajedničkoj suradnji sa službenicima carine detaljno pregledali teretno vozilo, osobe i prtljagu.
Pritom su u unutrašnjosti priključnog vozila pronađene vreće u kojima se nalazilo neprijavljeno i skriveno 920 kutija raznih vrsta cigareta s nadzornim markama Republike Bosne i Hercegovine.

Službenici carine su preuzeli daljnje postupanje i podnošenje prekršajnog naloga protiv 41-godišnjaka zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o provedbi carinskih propisa EU.

Related Post

ZAKLADA POLICIJSKE SOLIDARNOSTI

Autor - 25/10/2012 0
NOVA GRADIŠKA/SLAVONSKI BROD, 24. listopad 2012. – Na prijedlog načelnika Policijske uprave brodsko-posavske, predstavnici Zaklade policijske solidarnosti, posjetili su bolnicu…