PREKRŠAJNO SANKCIONIRANI ZBOG NENOŠENJA ZAŠTITNE MASKE

1156 0

SLAVONSKI BROD / NOVA GRADIŠKA, 4.  studeni 2021. – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, su jučer (3. studenog) prekršajno kaznili tri osobe (u dobi od 48, 58 i 59 godina) jer su unutar čekaonice na željezničkom kolodvoru konzumirali alkoholno piće, pod utjecajem alkohola (u količini od 2.63, 2.07 i 1.61 promila) vikom i galamom narušavali javni red i mir, te nisu nosili zaštitnu masku za lice. 

Na području Nove Gradiške, policijski službenici su, također unutar čekaonice željezničkog kolodvora, izdali pisano upozorenje za dvije muške osobe u dobi od 20 i 21 godinu te jednu žensku osobu u dobi od 20 godina. Policajci su utvrdili da su počinjeni prekršaji opisani u Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, odnosno da počinitelji nisu unutar čekaonice nosili zaštitne maske za lice, sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Related Post

HDZ i HSP Ante Starčević

Autor - 17/03/2013 0
Zajednički će podržati kandidature župana Danijela Marušića ponovo za župana Brodsko-posavske županije, HDZ-ova kandidata za gradonačelnika Slavonskog Broda gospodina Dragana…