Prezentacija Klastera Slavonije u Beču

646 0

SLAVONSKI BROD, 29. studeni 2018. – Klaster Slavonije, odnosno Osječko-baranjska, Brodsko-posavska, Požeško-slavonska, Vukovarsko-srijemska i Virovitičko-podravska županija, i predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Austriji su 27. studenog uspješno prezentirale povijesnu, kulturnu i eno-gasto ponudu Slavonije i Baranje ispred 20-tak novinara iz Austrije.

Prezentaciju je svečano otvorila njezina ekscelencija dr.sc. Vesna Cvjetković, veleposlanica Republike Hrvatske u Austriji, te se zatim uzvanicima obratio gospodin Branimir Tončinić, direktor predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Austriji, predstavivši predstavnike Klastera Slavonije – gospođu Gordanu Fabčić, pročelnicu UO za gospodarstvo u Brodsko-posavskoj županiji, gospođu Ivanu Jurić, direktoricu Turističke zajednice Osječko-baranjske županije i gospođu Ružicu Vidaković, direktoricu Turističke zajednice Brodsko-posavske županije.

Prezentaciji se odazvalo 20-tak novinara iz redakcija Falstaff, Golden Age, Reise-aktuell, Gewinn, TAI, styria digital one, 55plus-magazine, Wienmagazin, Kurier, Hotelmagazin Online, time4you, Auto Touring, TIP i drugi kojima je predstavljena cjelokupna ponuda Klastera Slavonije te servirana gastronomska ponuda i specijaliteti toga kraja Hrvatske te su svim uzvanicima podijeljeni promidžbeni materijali i press mapa Klastera Slavonije. U ime Obrtničke škole iz Slavonskog Broda i Gastronomskog fakulteta „Aspira“ iz Zagreba, dio tima bio je i Tomislav Banić, stručni učitelj u nastavi, koji je ponuđenu gastro ponudu pripremio i prezentirao.

Klaster Slavonije je povodom prezentacije osigurao i nagradu u obliku polupansiona u Eko-etno selu u Slavoniji i to za jednog od prisutnih novinara koji se odabrao izvlačenjem posjetnica.

Related Post

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 27/02/2014 0
SLAVONSKI BROD, 27. veljače 2014. – Komisija za stipendiranje studenata Brodsko- posavske županije na sjednici održanoj 24. veljače 2014. donijela…

„ŠIMINI ANĐELI PAKLA“

Autor - 10/10/2016 0
SLAVONSKI BROD – Pripadnici Udruge Specijalne jedinice policije “Šimini anđeli pakla”, u petak, dana 7. listopada, u Slavonskom Brodu, svečano…