Pri udaru automobilom u betonski zid teško ozlijeđena 22-godišnjakinja

2069 0

Vozačica je upravljala osobnim automobilom u vrijeme dok joj je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorijom
SLAVONSKI BROD, 3. rujna 2019. – 1. rujna, oko 23.20 sati, u Slavonskom Brodu, na Sjevernoj veznoj cesti, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.
Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način da se kolnikom Sjeverne vezne ceste od sjeveroistoka u smjeru jugozapada kretala 22-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom u vrijeme dok joj je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorijom.
U jednom trenutku nije prilagodila brzinu kretanja vozilom osobinama i stanju ceste uslijed čega je ulaskom u zavoj izgubila nadzor nad upravljačem, a potom prešla na travnatu površinu, udarila u smjerokazni stupić, sletjela niz travnatu kosinu i udarila u betonski zid.
U ovoj prometnoj nesreći je 22-godišnja vozačica teško ozlijeđena, te je prevezena u Opću bolnicu „Dr. Josip Benčević“ na ukazivanje liječničke pomoći, gdje je zadržana na daljnjem liječenju.
Policija protiv nje podnosi odgovarajuće prekršajne prijave sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

Related Post

NA MJESTU NESREĆE

Autor - 03/10/2013 0
Danas, oko 11 sati, u Slavonskom Brodu, na gradskom Korzu, održana je pokazna vježba u organizaciji Zavoda za hitnu medicinu…