Prijedlog odluke o komunalnom redu na području garda ide na raspravu u mjesne odbore

1162 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 7. rujna 2019. – Na prijedlog Kluba vijećnika SDP-a koji je obrazložio Marijan Radić s dnevnog reda sjednice Gradskog vijeća održane u četvrtak skinuta je točka i odgođena rasprava o prijedlogu odluke o komunalnom redu na području garda Nova Gradiška. Radić je rekao da o prijedlogu te odluke treba provesti širu raspravu i predložio da prije rasprave na Gradskom vijeću prijedlog odluke rasprave Vijeća gradskih mjesnih odbora. Prijedlog su podržali svi vijećnici pa je ta točka jednoglasno skinuta s dnevnog reda.

Upravni odjel za komunalne djelatnosti izradio je prijedlog ove odluke kako bi se uskladilo i uredilo postupanje vezano za institut komunalnog reda s promjenama nastalim stupanjem na snagu novog Zakona o komunalnom gospodarstvu. Nacrt prijedloga nove odluke bio je objavljen na gradskim internetskim stranicama ali nije bilo, što se očekivalo, reagiranja građana, prijedloga i sugestija.
Zato će se prijedlog odluke o komunalnom redu na području garda Nova Gradiška naći na raspravi u Mjesnim odborima kako bi se dobilo mišljenja i čuli stavovi građana.

Related Post

CTR proslavio 25. obljetnicu

Autor - 24/01/2018 0
Autor bpz.hr Slavonski Brod 19. siječnja 2018. Županijska razvojna agencija CTR, obilježila je danas u dvorani “Kristal” u Slavonskom Brodu…