Priprema se promjena na čelu Stožera CZ grada Nova Gradiška

5359 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 24. listopada 2020. – Nove okolnosti i novu dužnost gradonačelnika koju mora obnašati nakon ostavke gradonačelnika Vinka Grgića primorale se Borislava Vidošića da zatraži zamjenu na čelu Stožera CZ grada Nova Gradiška.
-Kako da prepustim mjesto načelnika Stožera CZ Grada Nova Gradiška nekom drugom tražio sam način sa tajnikom Grada Zlatkom Zebićem kako da se to obavi. Između ljudi u našim operativnim snagama može se izabrati načelnik Stožera jer svatko od njih može tu funkciju obavljati, tako da će doći do promjene načelnika Stožera- kazao je Borislav Vidošić.

Komentirao je i trenutnu epidemiološku situaciju.
-Mi svi trebamo biti odgovorni i ne trebamo ići tamo gdje nije nužno i ne raditi ono što ne trebamo. Trebamo poštovati epidemiološke mjere i moramo svi krenuti od sebe i izbjegavati sve ono što nije potrebno. Vjerujem da će od nacionalnog stožera doći nove mjere za Blagdan Svih svetih.
Možemo biti sretni da Brodsko-posavska županija ima relativno mali broj pozitivnih i grad Nova Gradiška također. Očekujem da se svi pridržavamo epidemioloških mjera, a Stožer CZ grada Nova Gradiška će se ponašati i poduzimati mjere u skladu s odlukama koje dođu – kaže Vidošić.

Related Post