Privedeni kraju radovi na kružnom toku kod Kauflanda

2889 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA – Na radost vozača i pješaka, ali i svih onih kojima su radovi na izgradnju kružnog toka kod Kauflanda izazivali poteškoće u poslovanju, radovi su privedeni kraju. Najvećim kružnim tokom u Novoj Gradiški se već prometuje, ali ima i vozača koji se baš ne snalaze pa je potreban oprez.

Izgradnja ovog kružnog toka jedna je od mjera kompletnog prometnog uređenja Nove Gradiške. Uskoro počinju radovi na izgradnji kružnog toka u središtu grada (kod sata). Semafori sa tog i s raskrižja kod Kauflanda bit će premješteni na dva prometno najkritičnija raskrižja kod FINA-e i TANG-a.

Investitor izgradnje kružnog toka kod Kauflanda bile su Hrvatske ceste Zagreb, a izvođači radova zajednica ponuditelja iz Slavonskog Broda: PZC d.o.o., PZC BROD d.o.o i Feliks regulacija d.o.o.

 

Related Post

25. LIPNJA

Autor - 24/06/2014 0
Dan državnosti, 25. lipnja, u Republici Hrvatskoj državni je blagdan kojim se obilježava povijesna odluka Sabora donesena istoga datuma 1991.…

VRA „BLJESAK“

Autor - 01/05/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 1. svibanj 2013. – Kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima poginulim u Domovinskom ratu m danas su izaslanstva Udruga…