PRODAVAO MARIHUANU

1212 0

SLAVONSKI BROD, 8. prosinac 2015. – Policijski službenici su jučer zbog sumnje u zlouporabu opojnih droga proveli kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom s područja općine Sibinj.

 

Kod njega je policija pronašla oko 42 grama suhe zelene biljne tvari pakirane u nekoliko PVC vrećica za koju se preliminarnim testom dobila pozitivna reakcija na marihuanu, također je kod njega pronađena jedna precizna digitalna vaga s tragovima zelene biljne tvari i vrećica sa nekoliko stotina sjemenki nalik na sjemenke indijske konoplje.

 

Pronađenu vagu i biljne tvari policija je uz potvrdu od njega oduzela zbog sumnje da je posjedovao drogu radi daljnje prodaje.

 

Mladić je osumnjičen da je u više navrata neovlašteno prodavao opojnu drogu tipa marihuana većem broju osoba među kojima i maloljetnoj osobi. Policijski službenici će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Related Post

PROMETNA NESREĆA

Autor - 20/06/2016 0
STARTO PETROVO SELO – Dana 18. lipnja, oko 5.15 minuta, u Starom Petrovom Selu, dogodila se prometna nesreća u kojoj…

Natočio gorivo i „zaboravio“ platiti

Autor - 14/02/2017 0
OKUČANI – Jučer, 13. veljače policijski službenici Policijske postaje Okučani su u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave dubrovačko-neretvanske uspješno…