PROJEKTI I SURADNJA

2093 0

SLAVONSKI BROD, 26. travnja 2012. – Danas je u Maloj vijećnici županijske uprave održan prvi sastanak uže radne skupine za izradu Izvješća o provedbi Županijske razvojne strategije Brodsko-posavske županije.

 

Pored zamjenika župana Davora Vlaovića i Ružice Vidaković, sastanku su bili nazočni pročelnici upravnih odjela koji su sudjelovali u izradi Županijske razvojne strategije: Mira Kovač iz CTR-a – Razvojne agencije BPŽ, te konzultanti “Mreže znanja” iz Zagreba koji će pomoći u pripremi izvješća za provedbu Županijske razvojne strategije.

 

Zaključeno je da što prije treba dobiti povratne informacije o stanju projekata kandidiranih u Županijsku razvojnu strategiju, odnosno stupnju njihove implementacije. U tom smislu svim subjektima koji su predložili projekte uputit će se upitnik kojega trebaju popuniti i vratiti u Županiju najkasnije do 15. svibnja 2012. godine.

 

Na idući sastanak radne skupine bit će pozvani i ostali članovi koji su aktivno sudjelovali u izradi Županijske razvojne strategije.

 

Novagra/bpz

Related Post

Ljetna turneja benda Meritas

Autor - 15/07/2019 0
Meritas otkriva nove koncertne destinacije – od Visa do Špancirfesta U godini posvećenoj njihovih prvih 20, Meritas širi svoj glazbeni…