PROMETNA NESREĆA U GODINJAKU

1403 0

GODINJAK, 6. veljače 2014. – U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 16,30 sati u naselju Godinjak, kod Nove Gradiške došlo je do naleta osobnog automobila na 6-godišnjakinju koja je prelazila kolnik ceste.

Osobnim automobilom novogradiških registracija upravljao je 61-godišnjak s područja općine Davor i kretao se kolnikom ceste kroz naselje iz smjera zapada prema istoku. S kolnog ulaza od sjevera prema jugu kolnik ceste prelazila je 6-godišnjakinja i tom prilikom vozač osobnog automobila nije prilagodio brzinu kretanja svog vozila osobinama i stanju ceste tako da vozilo može zaustaviti pred svakom zaprekom uslijed čega je došlo do udara prednjeg lijevog kotača vozila u desnu potkoljenicu pješakinje, koja je potom pala na kolnik. U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobila je 6-godišnja pješakinja.

Policija protiv vozača osobnog automobila podnosi nadležnom državnom odvjetništvu kaznenu prijavu za kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Related Post

IZGORJELA TRI AUTOMOBILA

Autor - 27/10/2015 0
SLAVONSKI BROD, 27. listopad 2015. – Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje u vezi događaja…

POLICIJSKA 24 SATA

Autor - 08/04/2016 0
SLAVONSKI BROD, 8. travanj 2016. – U protekla 24 sata na području policijske uprave evidentirana su četiri (4) kaznenih djela…