PROMETNA NESREĆA U VRBOVI

734 0

VRBOVA, 3. prosinac 2014. – Jučer oko 21 sat u Vrbovi se dogodila prometna nesreća u kojoj je poginuo Milan Turkalj (47).

 

Milan Turkalj je bio predsjednik Mjesnog odbora Vrbova, tajnik NK „Omladinac“ i dopredsjednik Općinskog odbora HDZ-a Staro Petrovo Selo.

 

-Sinoć oko 21 sat u naselju Vrbova dogodila s prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Kolnikom županijske ceste kroz naselje Vrbova od istoka u smjeru zapada kretao se osobni automobil, novogradiških registracija, kojim je upravljao 47-godišnjak iz Vrbove, općina Staro Petrovo Selo. U jednom trenutku vozač je vozilom naglo prešao sa sjeverne prometne trake na južnu (namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera) zbog čega je došlo do zanošenja vozila po kolniku i slijetanja vozila preko južne travnate bankine u odvodni kanal, a potom udara prednjim djelom vozila u stablo ispred kućnog broja 44. Vozač je na mjestu smrtno stradao. Policija će o prometnoj nesreći dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu – navodi se u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske.

Related Post