PROMETNA U MEDARIMA – POLICIJSKO IZVJEŠĆE

1141 0

NOVA GRADIŠKA, 21. veljače 2011. – O prometnoj nezgodi koja se dogodila u subotu oko 18,45 sati na županijskoj cesti u Medarima u kojoj je poginuo Josip Klarić (36) iz Kosovca već smo izvijestili. Danas donosimo priopćenje Policijske uprave brodsko-posavske.

 

– Do prometne nesreće je došlo kada je 36-godišnji vozač osobnog automobila marke „Seat Cordoba“, novogradiških registracija, koji se kretao od zapada prema istoku, izgubio nadzor nad upravljačem i u zanošenju preko južne bankine i kolnog ulaza sletio u južni odvodni kanal. Nakon slijetanja u kanal vozilo je prednjim desnim bočnim djelom udarilo u betonski stup (nosač el. vodova), a potom i s prednjim desnim djelom u zapadni rub mosta drugog u nizu kolnog ulaza. Od jačine udara puknuo je betonski stup, a vozilo se od udara u rub kolnog ulaza zarotiralo i izletjelo iz odvodnog kanala, te se zaustavilo prednjim djelom na kolnom ulazu, a zadnjim djelom na južnoj prometnoj traci, prednjim djelom okrenuto u smjeru jugozapada. Na mjesto nesreće izašla je i hitna medicinska pomoć Doma zdravlja u Novoj Gradiški, te je prilikom prijevoza u bolnicu u Novu Gradišku u njihovom vozilu preminuo 36-godišnji vozač iz mjesta Kosovac, općina Gornji Bogićevci. (pubp)

Radi obdukcije mrtvo tijelo je smješteno u mrtvačnicu Opće bolnice u Novoj Gradiški. Očevid na mjestu nesreće obavili su policijski službenici, a za vrijeme očevida promet se odvijao sjevernom prometnom trakom uz osiguranje policijskih službenika. U svezi ove prometne nesreće policija dostavlja izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Novoj Gradiški.

Related Post