PROMETNE NESREĆE: Svojom krivnjom dvojica vozača teško ozlijeđena

2293 0

SLAVONSKI BROD – Dana 19. rujna 2018. godine u 17,23 sati u mjestu Gornja Vrba, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo kada se 49-godišnji vozač traktora s prikolicom zaustavio uz rub kolnika i nakon čega je sišao s traktora, a potom je kao pješak započeo prelaziti kolnik, ali se prije toga nije uvjerio da to može učiniti na siguran način, uslijed čega je došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila s kojim je upravljao 60-godišnjak u pješaka, koji je od jačine udara nabačen na prednje vjetrobransko staklo automobila, nakon čega je pao na kolnik.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 49-godišnjak, koji je nakon ukazane pomoći, zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policija protiv njega podnosi odgovarajuću prekršajnu prijavu te obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Dana 19. rujna 2018. godine oko 18,40 sati, na kolniku županijske ceste broj 4205, u blizini Brodskog Stupnika, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Provedenim očevidom policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su utvrdili da je do prometne nesreće došlo iz razloga što se 57-godišnji vozač osobnog automobila s kojim je upravljao pod utjecajem alkohola od 2,21 g/kg, nije kretao se sredinom obilježene prometne trake, već je desnim kotačima automobila, prešao na travnatu površinu sa strane kolnika, gdje je prednjim dijelom istog, udario u metalnu ograde mosta iznad kanala „Mrsunja“, nakon čega je došlo do slijetanja automobila u odvodni kanal.

U ovoj u prometnoj nesreći, vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, a nakon ukazane liječničke pomoći, zadržan je u bolnici u Slavonskom Brodu na daljnjem liječenju.

Policija protiv vozača podnosi odgovarajuće prekršajne prijave te obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post