Pronašli nasad indijske konoplje

764 0

6. rujan 2011. – Jučer je na području policijske uprave

evidentirano ukupno 16 kaznenih djela, od čega je 12 kaznenih djela protiv imovine, dva kaznena djela protiv života i tijela, jedno kazneno djelo protiv vjerodostojnosti isprava i jedno protiv vrijednosti zaštićenih međunarodnim pravom.

 

U oblasti prometa bilježe se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

 

Evidentirana su četiri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i tri iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Od ostalih događaja bilježi se jedan požar bez štete. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

 

Policijski službenici su jučer postupajući u oblasti prometa oko 7,45 sati u Novoj Kapeli utvrdili da se na osobnom automobilu Opel Vectra nalaze ne pripadajuće registracijske pločice. Obzirom na sumnju u kazneno djelo nad 32-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je on u drugoj polovici srpnja na vozilo postavio registracijske pločice vozila koje je prethodno odjavljeno. U suradnji sa državnim odvjetništvom protiv 32-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprava.

 

Policijski službenici su jučer u Slavonskom Brodu, u blizini naselja Firkovac pronašli nasad indijske konoplje. U suradnji s državnim odvjetništvom na zapuštenom šumovitom zemljištu pronađene su i izuzete četiri stabljike koje će biti proslijeđene na vještačenje u Zagreb, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava, te policija nastavlja daljnji rad u cilju njegova pronalaska.

Related Post