PROVALILE U KUĆU I UKRALE ZLATNI I SREBRNI NAKIT

998 0

SLAVONSKI BROD, 15. srpnja 2016. – U pritvoru u Požegi završile su dvije žene koje su u Slavonski Brod došle krasti iz Vinkovaca i Bjelovara.

 

Kako izvještava Policijska uprava brodsko-posavska, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod proveli su kriminalističko istraživanje nad vije ženske osobe u dobi od 25 i 31 godinu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa.

 

Temeljem provedenog kriminalističkog istraživanja 25-godišnjakinja s područja Bjelovara i 31-godišnjakinja s područja Vinkovaca osumnjičene su da su u srijedu, 13. srpnja u dopodnevnim satima provalile u obiteljsku kuću u Slavonskom Brodu iz koje su ukrali zlatni i srebrni nakit u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

 

Policija je pronašla ukradeni nakit, koji je vraćen oštećenoj osobi. Osumnjičene su 14. srpnja u jutro uz kaznenu prijavu za kazneno djelo teška krađa predane pritvorskom nadzorniku.

Related Post

VOZAČ KAMIONA NIJE KRIV

Autor - 02/07/2015 0
SLAVONSKI BROD, 2. srpanj 2015. – Jučer oko 16,30 sati na kolniku županijske ceste u naselju Sapci dogodila se prometna…