Prvi pogled na sudionice Miss Universe 2010 – PRIJEM ZA MLADE I LIJEPE SLAVONSKE I BARANJKE

785 0

NOVA GRADIŠKA, 21. listopada 2010. – Predsjednik gradskog Vijeća Josip Mikšić primio je u maloj gradskoj vijećnici sudionice ovogodišnjeg natjecanja za Miss Universe Slavonije i Baranje za Miss Hrvatske. koje su predvodile Nathalie Kovačević, Katica Aga i Ksenija Dautović. Ukratko ih je upoznao s osobitostima Grada Nova Gradiška,

poželio im uspjeh i darivao crvenim ružama i prigodnim poklonima. U ime organizatora Hotela kralj Tomislav na potpori koju Grad Nova Gradiška daje ovoj manifestaciji ljepote i mladosti zahvalila je Nathalie Kovačević.

Pripreme su privedene kraju, djevojke se uvježbavaju za nastup u subotu sportskoj dvorani Elektrotehničke škole na kome će četiri izboriti plasman na završnu priredbu Miss Univese Hrvatske, koja će se održati u ožujku naredne godine. Dodajmo da će ove godine na izboru za Miss Universe Slavonije i Baranje nastupiti tri Novogradiščanke Matea Žagar, Iva Špoljarić i Ivana Babić (Sičice). Priredba počinje u 20 sati, cijela ulaznica je 30 kuna. Posjetitelji će, osim u ljepoti djevojaka, uživati i u nastupu nede Ukraden, Bernya i Kim Verson, koja će Novogradiščanima otpjevati nekoliko pjesama sa svojeg prvog albuma.  

Nathalie Kovačević  i  Josip Mikšić

 

 

 

 

Related Post