PUŠIO JOINT, POLICIJA PRONAŠLA MARIHUANU

1193 0

NOVA KAPELA/SLAVONSKI BROD, 10. siječanj 2010. – Policija  je jučer intervenirala zbog povrede odredbi Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga i podnijela protiv jedne osobe optužni prijedlog, dok je protiv druge osobe podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela iz kriminaliteta zlouporabe opojnih droga. 

 

Oko 1,55 sati na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, policija je kontrolirajući osobni automobil Golf u suradnji sa službenicima carine, kod 57-godišnjeg državljanina Srbije u ručnoj torbici, pronašla 30 komada tableta koje se nalaze na popisu opojnih droga, a za koje nije imao liječničku dokumentaciju. Protiv državljanina Srbije podnesen je optužni prijedlog.

 

Istog dana, 20-tak minuta iza ponoći, policija je iza ugostiteljskog objekta na području Nove Kapele, zatekla 22-godišnjaka, koji je pušio ručno motanu cigaretu, tzv. Joint. Cigareta ukupne težine 0,2 grama je od njega izuzeta, kao i paketić ukupne težine jedan gram. Radi se o marihuani, što je utvrđeno preliminarnim vještačenjem. Protiv njega slijedi kaznena prijava.

  

Related Post