PZ PRVČA OTVORILA JOŠ JEDNU POLJOLJEKARNU U NOVOJ GRADIŠKI

8634 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 15. ožujka 2018. – Poljoprivredan zadruga Prvča otvorila je danas novi maloprodajni prostor mu Novoj Gradiški. Poljoljekarna Prvča ima parkiralište i nalazi se na uglu Benkovićeve i Gundulićeve ulice. Kupci koji su danas došli, uz 10 posto popusta za gotovinsko plaćanje imali su osiguranu zakusku i kuhano vino.

Otvaranjem još jedne Poljoljekarne u Novoj Gradiški PZ Prvča je svom maloprodajnom lancu dodala još jednu trgovinu, 69. po redu diljem Slavonije, Moslavine, Bilogore, Banovine, Posavine i Podravine.

Ciljnu skupinu na koju je orijentirana zadruga čine poljoprivredni proizvođači, poljoprivredne zadruge, poljo-ljekarne, te kooperanti i obiteljska poljoprivredna gospodarstva. Danas Prvča upošljava 137 djelatnika.

Djelatnost zadruge je veleprodaja i maloprodaja: Mineralnih gnojiva, sredstava za zaštitu bilja, sjemenske robe i sadnog materijala, stočne hrane i ostale robe koja se koristi u poljoprivrednoj proizvodnju.

Uz široku paletu proizvoda i povoljne cijene PZ Prvča poljoprivrednicima, da bi po povoljnim uvjetima nabavili repromaterijal za proljetnu sjetvu, u suradnji s KENT bankom nudi povoljne uvjete kreditiranja do 150.000 kuna, bez hipoteke mi jamaca, uz 5,5 dom 6 posto kamata. Uvjete kreditiranja i ostale informacije možete naći na portalu tvrtke prvca.hr.

Related Post