Režim rada novogradiškog Doma zdravlja uvjetovan mjerama zaštite od koronavirusa

938 0

Autor Franjo Samardžić

U slučaju potrebe najprije telefonom kontaktirajte svoje liječnike

NOVA GRADIŠKA, 24.  ožujka 2020. – U cilju provođenja mjera zaštite od koronavirusa  Domu zdravlja „Dr. Andrija Štampar“ Nova Gradiška,  u Relkovićevoj 7, uvedene su također i posebne zaštitne mjere za zaposlenike i sve koji trebaju zdravstvene usluge.

Kako doznajemo od  ravnatelja Marijana Šapine, primaju se samo hitni slučajevi, a kontakti se obavljaju na brojeve telefona svog izabranog liječnika.

-Ukupno u sklopu Doma zdravlja radi 11 tima obiteljskih liječnika i 11 koncesionara i to u dežurstvima. Također, ako su vam potrebni kontaktirajte ih na brojeve telefona.

Stomatolozi također primaju samo hitne slučajeve, a trebate im se najprije obratiti na telefon, svatko svome izabranom liječniku.

Medicina rada do daljnjega ne radi sa pacijentima jer su vezani za specijalističke preglede pacijenata u Bolnici u kojoj je na snazi poseban režim zbog COVID-a 19.

Ginekolozi također primaju samo hitne slučajeve, ako se radi o porodu ili komplikacijama, ali i njih je najprije potrebno kontaktirati telefonom. Ako je potreban prijevoz pacijentice to obavlja hitna pomoć ili sanitet- navodi  Marijan Šapina.

 

Related Post