SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA: Aktualni sat (video)

880 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 16.  studeni 2018. –  Današnja sjednica  Gradskog vijeća počela je  prijedlozima za izmjenu dnevnog reda.  Prihvaćen je prijedlog  Franje Kikića (SDP)  da se  u dnevni red uvrsti  davanje suglasnosti za ulaganje u dječje igralište u Kovačevcu, ako i prijedlog  Igora Babića  (SDP)  da se  uz izvješće  o poslovanju Industrijskog patka  za 2017. godini  uvrsti i izvješće o poslovanju  u prvih šest mjeseci ove godine. Željko Bigović (Grupa građana) je  tražio da se ta točka skine s dnevnog reda   i o njoj raspravlja nakon što se dobije revizorsko izvješće.  Podržali su ga samo  vijećnici HDZ-a  što nije bilo dovoljno.

Aktualni sat opet je obilovao brojnim vijećničkim pitanjima. U sat i 20 minuta  redali su se vijećnici za govornicom  i propitkivali gradonačelnika Vinka Grgića.

Igora Babića (SDP)  zanimalo je  u kojoj je fazi postavljanje LED rasvjete i dokle se došlo u poslovima izvlaštenja u ulicama  u kojima se obavlja  modernizacija kolnika i nogostupa.,  Jelenu Kovre (SDP)  kada će se postaviti semafori kod Tanga i Fine, Vesnu Đapić (SDP)   u kojoj je fazi  međugranična suradnja sa Srbijom. Marijanu Škara-Ivković (nezavisna vijećnica) je zanimalo kakvi  se programi planiraju za predstojeći Advent  i kada će  Monografija grada biti gotova.  Ljiljana Ptačnik (HDZ)   upozorila je na problem javne rasvjete u Frankopanskoj ulici   te problem  željezničkog  kolodvora   koji je, kako je kazala ružan i zapušten.  Pitanja i odgovore  pogledajte u video zapisu.

Related Post

Autor - 04/08/2019 0
Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i obljetnica vojno- redarstvene operacije Oluja slavi se svake godine 5. kolovoza…