SPAR Hrvatska: Počinje veliki projekt „Startaj Hrvatska“

520 0

Prva emisija na Novoj TV na rasporedu je ove subote. Led će probiti mladi student iz Dugopolja, Goran Čipčić, koji će predstaviti proizvod Zorinu mast.

Prva emisija jedinstvenog projekta „Startaj Hrvatska“, kojeg su pokrenuli SPAR Hrvatska i Nova TV s ciljem pomoći poduzetnicima i startupovima da plasiraju svoje proizvode na police SPAR-a i INTERSPAR-a, premijerno će se prikazati u subotu u 18:15 sati na programu Nove TV. Led će probiti mladi student iz Dugopolja, Goran Čipčić, koji će predstaviti proizvod Zorinu mast.

Prodaja inovativnih proizvoda osam kandidata već je u punom jeku, a svi ih kupci mogu pronaći na posebnim „plavim policama“ u odabranim SPAR supermarketima i svim INTERSPAR hipermarketima na 51 lokaciji diljem Hrvatske. Upravo su te police rezervirane za Batelu, Zorinumast, Superheraw, Jaggety, Ghee, Sparu, Špajz i Shapello.

Batela je slatki BIO namaz od ekološkog batata, Zorina mast namijenjena je njezi kože, a Superheraw je veganska BIO snack pločica od suhog voća, orašastih plodova, sjemenki i prirodnih sastojaka ekološkog podrijetla. Tu je i prirodan dodatak jelima s povrćem Jaggety, bez konzervansa, bojila i pojačivača arome, pročišćeni maslac Ghee, trajni kolač Spara s domaćim maslinovim uljem i suhim voćem te Špajz domaće juhice. Vlasnike ljubimaca razveseliti će Shapello šampon i sapun za kućne ljubimce.

Diana Prpić, Goran Čipčić, Tijana Božović Galjanić, Mary Novosel, Jasna Karavanić, Berna Storjak i Donat Rupčić, Martina Završki te Deana Miletić i Ivana Perić nova su lica hrvatske poduzetničke scene koje SPAR Hrvatska u suradnji s Novom TV podržava u razvoju, a sve to gledatelji i kupci će moći pratiti u sklopu dinamičnih emisija već od ovoga vikenda.

 

Related Post