Sportskog centra Rešetari, vrijedan 10 milijuna kuna, novi je projekt Općine Rešetari

2825 0

Autor Franjo Samardžić

REŠETARI, 15. siječnja 2021. – Brojnim projektima koji su realizirani prošle, i prethodnih godina, unaprijeđen je ukupan život stanovništva, a neki kao što su nova općinska upravna zgrada, dječji vrtić i vatrogasni dom izmijenili su i izgled središta Rešetara.

Kako doznajemo od načelnika Zlatka Age, u fazi izrade je glavni projekt i priprema za aplikaciju prema Eu fondovima Sportskog centra Rešetari koji će se graditi na prostoru iza osnovne škole i nogometnog igrališta kao sportski i rekreacijski centar za sve stanovnike općine. Osim sportaša obradovati će i pružiti zavidne uvjete za bavljenje sportom učenicima osnovne škole i polaznicima dječjeg vrtića, te rekreativcima.

Sportski centar Rešetari imat će, osim nogometnog igrališta sa atletskom stazom i ostalim sadržajima za atletske discipline, malonogometno igralište s umjetnom travom i terene za male sportove kao što su rukomet, odbojka i košarka. Imati će skeit park i fitnes na otvorenom, a izgradit će se i pristupna cesta s parkiralištem. Na prostoru Sportskog centra Rešetari bit će postavljen i montažni objekt namijenjen mladima.

Kada bude dovršen Rešetari će imati sportski centar, kojeg načelnik Zlatko Aga naziva projektom budućnosti, na kojemu će mu mnogi zavidjeti. Projekt je vrijedan 10 milijuna kuna.

Related Post

Konj kao dio povjesti

Autor - 13/10/2011 0
ADŽAMOVCI, 12. listopada 2011. – Zvonko Domazetović iz Adžamovaca jedan je od sve brojnijih zaljubljenika u konje na novogradiškom području. Može…