starci se tukli, pucali i boli nožem

962 0

SLAVONSKI BROD, 2. lipnja 2010. Da ni starost nije prepreka svađama, tučnjavi i pucanju iz vatrenoig oružja potvrđuje slučaj koji se desio u utorak u brodskoj ulici Stjepana Radića u ranim jutarnjim satima. Policija je u 6.20 sati dobila prijavu da netko puca iz oružja. Policijski službenici utvrdili su da se 85-godišnjak s jedne strane i 80-godišnjak i 73-godišnjakinja s druge strane posvađali i potukli. Nakon tuče 85-godišnjak je nekoliko hitaca iz kubure ručne izrade (call 12), koju je neovlašteno posjedovao, ispalio u zrak i prema supružnicima s kojima se svađao i tukao. Supružnici su spriječili 85-godišnjaka u nakani da ponovo puca, izbili mu kuburu iz ruku, koja je pala na tlo. Dvojica muškaraca su se nastavila tući, kojom prilikom je u ovom sukobu 80-godišnjak zadobio tjelesne ozljede po rukama, dok je 85-godišnjak zadobio nekoliko ubodnih rana nožem u gornji dio tijela. Prevezen je u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje su ozljede okvalificirane kao teške tjelesne ozljede, opasne po život.

 U 16 sati policija je uhitila 80-godišnjaka, koji je ispitan u svojstvu osumnjičenika uz nazočnost branitelja i državnog odvjetnika. Tijekom dana je salušan, a vjerojatno je da će uslijediti kaznena prijava zbog počinjenja kaznenog djela ubojsta u pokušaju.

 Protiv 85-godišnjg starca također slijedi kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela ubojstva u pokušaju i nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari. (F.S.)

Related Post

AUTOBUS SE ZAGLAVIO U POVOŽNJAKU

Autor - 20/10/2010 0
NOVA GRADIŠKA, 20. listopada 2010. – Usko grlo na novogradiškim prometnicama godinama je podvožnjak ispod željezničke pruge koji spaja Ulicu Maksimilijana…