STOŽER CZ BPŽ: Uvjeti korištenja školskih sportskih dvorana od strane vanjskih korisnika

918 0

SLAVONSKI BROD, 9.  listopada 2020. -Sukladno „Uvjetima korištenja školskih sportskih dvorana od strane vanjskih korisnika” (korigirana verzija od 22.09.2020. godine) koje su izdali Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ), Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Ministarstvo turizma i sporta ( https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Skolske_sportske_dvorane_22_09_20.pdf), obavještavamo SVE osnovne i srednje škole s područja Brodsko-posavske županije da su, prije davanja školskih sportskih dvorana na korištenje vanjskim korisnicima (klubovima, udrugama), dužni zatražiti i dobiti suglasnost Stožera civilne zaštite Brodsko-posavske županije. Zahtjev za izdavanje suglasnosti Stožera CZ BPŽ s priloženim rasporedom korištenja školske sportske dvorane potrebno je uputiti putem elektronske pošte na slijedeće mail adrese Stožera CZ BPŽ: civilna.zastita@bpz.hr i sbosnjakovic@bpz.hr

Uz suglasnost županijskog Stožera CZ, za korištenje školskih sportskih dvorana potrebno je zatražiti i dobiti suglasnost i osnivača škole (Brodsko-posavske županije ili Grada Slavonskog Broda). Sve srednje škole te sve osnovne škole kojima je osnivač Brodsko-posavska županija (osim osnovnih škola na području Grada Slavonskog Broda), zahtjev za izdavanje suglasnosti od strane osnivača s priloženim rasporedom korištenja školske sportske dvorane mogu uputiti putem elektronske pošte na slijedeće mail adrese Upravnog odjela za obrazovanje, sport i kulturu Brodsko-posavske županije: obrsk@bpz.hr i avukasinovic@bpz.hr Preporučamo u istom mailu zatražiti obje suglasnosti (Stožera CZ BPŽ i BPŽ kao osnivača).

Škole kao davatelji školskih sportskih dvorana na korištenje vanjskim suradnicima dužne su naglašeno voditi računa o provođenju svih preporuka iz dokumenta „Uvjeti korištenja školskih sportskih dvorana od strane vanjskih korisnika”. Ukoliko dođe do izmjena postojećih i propisanih epidemioloških uvjeta za korištenje školskih sportskih dvorana od strane vanjskih korisnika, škole nisu dužne zatražiti ponovnu suglasnost županijskog Stožera CZ i osnivača, ali su se dužne pridržavati i postupati u skladu s novim uvjetima – navodi u  obavijesti Stjepan Bošnjaković, načelnik stožera CZ BPŽ.

Related Post