SUTRA VELIKI HUMANITARNI KONCERT I FIŠIJADA ZA ANTONIJU KRALJIĆ

1383 0

NOVA GRADIŠKA – Članovi Folklornog ansambla mladih u suradnji s novogradiškim vatrogascima, članovima DVD-a Nova Gradiška sutra, 23. rujna u novogradiškom Domu kulture organiziraju veliki humanitarni koncert

za našu teško oboljelu sugrađanku Antoniju Kraljić. Suočeni s teškom financijskom situacijom i bolešću, Antonija i njeni roditelji krenuli su u borbu protiv bolesti, a na putu njena ozdravljenja možete pomoći i vi, cijenjeni sugrađani. Na koncertu u novogradiškom Domu kulture nastupit će Antonijini prijatelji, članovi Folklornog ansambla mladih, KUD “Šokadija” iz Strizivojne, Pjevačka skupina “Tkanica” i pjesnikinja Evica Kraljić.

 

Koncert počinje u 19,30, a u pomoć su priskočili i novogradiški vatrogasci. Sutra od 19,00 sati u prostorijama DVD-a Nova Gradiška istovremeno se organizira i velika fišijada. Novogradiški vatrogasci prodavat će fiš i pečenu ribu, za dobar ugođaj pobrinut će se Tamburaški sastav “Legato”, a sva prikupljena sredstva darovat će našoj Antoniji!

 

Ulaznice za koncert možete nabaviti na broj telefona 095/8478629 ili na blagajni Doma kulture na sam dan koncerta. Učinite ovoga petka dobro djelo, dođite na koncert Folklornog ansambla mladih i njihovih gostiju te fišijadu novogradiških vatrogasaca, Antonija Kraljić treba vašu pomoć! (Sanja Bukvić Rasdio NG)

Related Post

TRAŽI SE VLASNIK

Autor - 15/04/2013 0
U nedjelju 14.4.2013. u popodnevnim satima na području Ulice Franje Račkog (Zlatino naselje) pronađena je papiga nimfa.