TREĆA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

1204 0

NOVA GRADIŠKA, 17. rujan 2013. – Treća sjednica Gradskog vijeća u novom sazivu sazvana je za četvrtak 19. rujna sa obimnim dnevnim redom od čak 20 točaka. Početak je zato zakazan za 10 sati.

 

Teme o kojima će raspravljati gradski vijećnici mogli bi podijeliti u tri skupine.

 

Prva je financijsko stanje u gradskoj kasi i trošenju gradskog novca. Vijećnici bi tako trebali usvojiti polugodišnje izvješće o izvršenju gradskog Proračuna u ovoj godini i raspraviti izvješće o obavljenoj financijskoj reviziji u prošloj godini, te usvojiti prijedlog izmjena i dopuna gradskog Proračuna za 2013. godinu. Rebalans proračuna svakako će biti zanimljiv za sve njegove korisnike jer će izmjene značiti i dobivanje manje novca u ovoj godini od planiranog.

Druga skupina točaka dnevnog reda odnosi se na Slavču i njeno poslovanje te poslovanje trgovačkih društava koja su u izravnom i neizravnom vlasništvu Grada Nova Gradiška.

U trećoj skupini su točke dnevnog reda o razrješenjima i imenovanjima u nadzornim odborima i upravnim tijelima koja su rezultat promjene vlasti.

 

Iz obimnog dnevnog reda izdvojimo izvješće o radu Turističke zajednice i prijedlog odluke o unutarnjem ustrojstvu i djelokrugu upravnih tijela Grada Nova Gradiška.

S obzirom, na obiman dnevni red pitanje je mogu li vijećnici biti toliko ekspeditivni i sjednicu okončati istog dana.

Related Post

BURZA RADA

Autor - 16/01/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 16. siječanj 2013. – Novogradiška ispostava Hrvatskog zavoda za zapošljavanje prednjači u Brodsko-posavskoj županiji po povećanju broja nezaposlenih…