TRI OSOBE ZAVRŠILE U NOVOGRADIŠKOJ BOLNICI: Nisu se vezali, a vozač bio pod utjecajem alkohola

1215 0

NOVA GRADIŠKA, 8. travnja 2020. – U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas, u 22.25 sati, dvije osobe su teško ozlijeđene, dok je jedna osoba lakše ozlijeđena
Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, očevidom su utvrdili da je osobnim automobilom upravljao 25-godišnjak, koji je zbog neprilagođene brzine sletio u kanal udarivši u betonski most kolnog ulaza. Potom se automobil odbio i u nekontroliranom kretanju prešao preko mosta, te u zanošenju ponovno sletio odvodni kanal.
U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 24-godišnji suvozač i 31-godišnji putnik, dok je 25-godišnji vozač lakše ozlijeđen, a kojima je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški.
Policijski službenici su alko-testirali vozača, kojom prilikom je u njegovom organizmu očitana koncentracija alkohola u iznosu od 0,84 promila.
Također je utvrđeno da niti vozač, a niti putnici u vozilu nisu koristili zaštitne sigurnosne pojaseve.
Policijski službenici protiv vozača podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, te protiv sve trojice obavezne prekršajne naloge zbog kršenja odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Related Post