Troje se potuklo zbog ljubavnih problema, četvrti oponašao divlje životinje 

1455 0

Foto Jakša Samardžić

 

SLAVONSKI BROD / OKUČANI – Dana 9. rujna, u 1.40 sati, u centru Slavonskog Broda, javni red i mir su narušavali 29-godišnjak, 44-godišnjak i 23-godišnjakinja, koji su se zbog ljubavnih problema posvađali i potukli, udarajući se međusobno rukama po glavi i tijelu. 

    Policijski službenici protiv navedenih troje podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok su 29-godišnjaku uručili i obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici. 

  Na području u nadležnosti rada Policijske postaje Okučani, dana 9. rujna, oko 2 sata, 43-godišnjak je pod utjecajem alkohola vikao i galamio, ispuštao neartikulirane glasove i oponašao divlje životinje, te tako narušavao javni red i mir građana. 

     Prekršitelj je uhićen i zadržan u policiji na otriježnjenju, no prethodno su ga pregledali liječnici utvrdivši da je sposoban za daljnji postupak u policiji. Policijski službenici protiv 43-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški. 

Related Post