TURISTIČKI BREND „SLAVONIJA“: Predstavnici domaćih agencija danas će posjetiti Slavonski dućan (video)

484 0

Autor Franjo Samardžić

SLAVONSKI BROD,  26.  svibnja 2021. – Turistički prostor istočne Hrvatske, koji se zajednički promovira pod brendom „Slavonija“, obogaćen je s nekoliko novih turističkih sadržaja i ponuda koji su rezultat realizacije javnih i privatnih projekata. Posebno je značajno i ohrabrujuće da se radi o projektima i sadržajima koji su potencijale uspjeli pretvoriti u konkretan sadržaj i zajednički nude iznimno privlačnu sliku Slavonije.

U cilju rasta organiziranih turističkih dolazaka u Slavoniju, jačanja lokalnog gospodarstva i osnaživanja Slavonije na turističkoj slici Hrvatske, Hrvatska turistička zajednica u suradnji s klasterom Slavonija od 25. do 28. svibnja 2021. organizira studijsko putovanje za domaće agencije koje u svojoj ponudi već nude Slavoniju, kao i za one koje ju do sada nisu imali i za koje se nadamo da će ju nakon ovog studijskog putovanja uvrstiti u svoju ponudu.

Dana 26. Svibnja  je domaćin Brodsko – posavska županija te je u obilasku predviđen Slavonski dućan u Novoj Gradiški u 14 sati, Stupnički dvori u 15 sati i Ranč Ramarin u 16,30 sati nakon čega  se nastavlja put u Vukovarsko srijemsku županiju.  

U sklopu studijskog putovanja, u petak 28. svibnja 2021. od 9.30 do 11.30 sati na Seoskom gospodarstvu “Ivica i Marica” u Karancu, održat će se B2B radionica kako bi agentima dodatno približili ponudu  kao i prezentirali nove destinacije, projekte i turističku ponudu za boravak u prirodi, ruralnom prostoru i eno gastronomiji.

Također su u Karanc pozvane dodatno na B2B radionicu i sve turističke agencije iz Slavonije kako bi sudjelovali na finalnoj prezentaciji turističkih potencijala Slavonije i Baranje.

Vjerujemo da se pozitivni pomaci u turističkim kretanjima mogu početi ostvarivati korištenjem domaćih resursa te Slavoniju vidimo kao novu priliku svima u turističkom sektoru -priopćila je Ružica Vidaković, univ. spec. oec,  direktorica Turističke zajednice Brodsko-posavske županije.

Related Post