U Industrijskom parku Nova Gradiška privodi se kraju izgradnja tvornice za razvoj novih poduzetnika

1912 0

Autor ipng

NOVA GRADIŠKA, 25.  svibnja 2020. – Projekt Tehnološki inkubator Nova Gradiška nalazi se u završnoj fazi vanjskih i unutarnjih građevinskih radova. Možemo reći da će ovaj Tehnološki inkubator zapravo biti tvornica u kojoj se rađaju novi obrtnici, poduzetnici, nove tehnologije, nova IT rješenja i nove generacije kreativaca u 50 moderno opremljenih poslovnih prostora, cooworking prostoru, i informatičkoj dvorani. Njegovom izgradnjom poduzetnici i svi oni koji planiraju poslovni pothvat će dobiti priliku za razvoj poduzetništva uz sve stvorene nužne preduvjete za rad; olakšano poslovanje uz manje financijske troškove i osiguranu svu potrebnu uredsku, informatičku i komunalnu opremu, kao i svu stručnu podršku naših djelatnika.

Ovo je ujedno prvi poslovni subjekt na ovim prostorima koji će nuditi i uslugu virtualnog inkubatora, posebno korisnog svima koji ne trebaju fizički ured, ali žele biti virtualni stanari s paketom brojnih pogodnosti, poput savjetodavnih usluga ili korištenja konferencijske dvorane.

Podsjetimo se, Tehnološki inkubator Nova Gradiška najveći je projekt u provedbi tvrtke Industrijski park Nova Gradiška d.o.o. i partnera Grada Nova Gradiška i Centra za razvoj Brodsko-posavske županije. Ukupna vrijednost projekta je 29.211.218,00 kuna (bez PDV-a), od čega bespovratna sredstva iznose 19.945.084,25 HRK.

Svi zainteresirani poslovni i fizički subjekti koji žele postati fizički ili virtualni stanari Tehnološkog inkubatora mogu to napraviti prijavom na web stranici tin.ipng.hr  i vin.ipng.hr

Related Post