U Kovačevcu s 2 promila u 2 sata automobilom sletio u kanal

1493 0

Foto Jakša Samardžić

 

NOVA GRADIŠKA, 4.  prosinca 2023. – U prometnoj nesreći koja se dogodila 3. prosinca, oko 2 sata, u Kovačevcu, sudjelovao je alkoholizirani vozač. Prometni policajci su utvrdili da je 20-godišnjak upravljajući osobnim automobilom s 2,00 promila alkohola u organizmu, zbog ne držanja strane kretanja sletio s kolnika na travnatu bankinu i odvodni kanal, udarivši u dio kanalizacijske infrastrukture. Također je utvrđeno da vozač prilikom vožnje nije koristio zaštitni sigurnosni pojas. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. 

Alkoholizirani vozač je zadržan u policiji na otriježnjenju te policijski službenici protiv istoga podnose odgovarajuće prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

 

 Trijeznio se u policijskoj postaji 

U petak, 1. prosinca, oko 19.30 sati, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su prilikom nadzora prometa u Novoj Gradiški zaustavili 67-godišnjak koji je upravljao s osobnim automobilom.

Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da isti upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 1,49 promila te da nije koristio sigurnosni pojas. Policijski službenici su vozača priveli u prostorije policije gdje je zadržan do otrježnjenja, te je podnesen optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Related Post

POLICIJSKO IZVJEŠĆE

Autor - 02/01/2015 0
SLAVONSKI BROD, 2. siječnja 2015. – Unazad dva dana na području policijske uprave, evidentirano je 12 kaznenih djela, od kojih…